//Forever Imperfect

Sunday, January 6, 2013 @ 10:35 PM | 0 Comment [s]


Haloo ~ skrg nih umr kte dh 15 thun . hehe . Teddy tuu pmbrian dri someone yg kte syg and someone the reason im smile . Huhu . Prsnt tu dhea bg td , wktu tu mmg nrvous sbb bsmka dgn dhea , hehe . Hri niey la hri yg plng hppy bwtt sye . Thnkss to God , prtmukn sye dgn dhea :") Ok , tht all , laen kli sya updte lg . Niteee :D Thanks 4 readingg yah <3

Yuhuu ! Hepy New Year :D

Tuesday, January 1, 2013 @ 1:44 AM | 0 Comment [s]


Heyy2 ! Hepy new yearr guyss . Hope korg bertuah di tahun bru ni , hee . Tahun bru msti la buka hdup yg bru , taknak pkir bnda yg lpas , biarkan sja smua itu berlalu . Btw , i will miss memories of 2012 , hoho . Bgtuu bnyak kngan di tahun 2012 wlaupn sya mls nk ingt tu sbb klau ingt ia akn buat sya teringatt kn dhea lg , biarla dhea bhgia dgn org yg dhea syg skrg nih . Bila sbt psl dhea akn tmbul rsa sdihh , err i hate this feeling . Hoho ~ Okayy la , mls nk crta psl dhea lg itu hnya bwt kngn lalu akn mncul lg . Hee
# 2013 , please be good with me yahh . Byee <3

We are bestfriends

Monday, December 17, 2012 @ 12:25 PM | 0 Comment [s]



Yg bju kuning tu sya :D









7Sekawan <3











Time ni dlm van nk pg stdium utk lthan shell ..






We are young doe . Dimna ada kamera , dstu la ada kmy :D


Ini kt blik msyuart sklah kmi . smpt ambik gbr . Hee :D



Hii ! Hri ni sya nk crta psal mreka . Mrka tu lah kwn sya , my systa , my family and my bestfriendss . Huhu . Sya hppy knal an diorg , kami happy sama2 , kmi ktwa sama2 , kmi brmain sma2 , smua la bsma sma . Hee . Wlaupun kdang2 ada slh fhm antra kmi tp kmi ttp kawan , dan hrp tk kn ptus smpaii bila2 .. We hppy together , kami tak ksah apa org kata , theyy only jealous see us . Ohmyenglish . Haha . Okayss , tht all . Thankyouu for reading . SMILE :)

New life :D

Sunday, December 2, 2012 @ 3:20 PM | 0 Comment [s]

Hollaaaa ! sya kmbli dgn hdup bruu , xde lg crta lma tu dh hbs dh ksah kmi dua , skrg sdh ada haluan msing2 . Hoho . Sorryy smua sbb lma xupdte post dan x blas komen korang . Hee ;DD . Skrang blog sya ada wjah bru memandangkn hdup dh bru kn . Hehe . Okayyss , that all . Bye :)

tak ingin bersamamu - kangen band -

Tuesday, December 27, 2011 @ 2:06 PM | 0 Comment [s]



Melayang sudah harapan di hati
Saat engkau lukaiku
Dengan kesombonganmu

Berkali aku mencoba pahami
Keangkuhanmu merajai
Merobek jiwaku

Biarkanlah aku untuk pergi
Tinggalkan semua mimpi
Aku tak ingin lagi
Bersamamu

Bukan maksud hatiku begini
Tapi aku tak mampu
lyricsalls.blogspot.com
Untuk bertahan lagi
Dengan kamu

Biarkanlah aku untuk pergi
Tinggalkan semua mimpi
Aku tak ingin lagi
Bersamamu

Bukan maksud hatiku begini
Tapi aku tak mampu
Untuk bertahan lagi
Dengan kamu

Biarkanlah aku untuk pergi
Tinggalkan semua mimpi
Aku tak ingin lagi
Bersamamu

#really love diz song .


Tuesday, December 13, 2011 @ 12:25 AM | 0 Comment [s]

ini pic q . withdomo :)


The Disclaimer

Hi stalker . Im Anna , do follow okayss :D Daisypath Anniversary tickers
Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!

center">

!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Anna

Best View at GOOGLE CHROME!